Lagi tak susun, dijukut saka cerita Baridin sing Tarling Putra Sangkala pimpinan Wa Kaji Abdul Ajid, sing direkam ning kaset produksi Dian Record dawa ceritane sampe tutug pragat 4 kaset.

 

Mengko, lamun wis dadi langsung tak siar nang.

 

Jare wong Barat sih : Coming Soon… artine mengko dikit, delat maning ( Coming = mengko dikit, Soon = delat maning, mengkonon tah ? )

 

Kesuwun sedurunge kanggo Wa Kaji Ajid lan produser kaset Dian Record

About these ads