smanda-cheeper2

Bagen blesak mengkenen gan, kita kuh pernah urip telung taun ning Smanda Cerbon kuh…

 

Ya, walopun dudu dadi ketua OSIS, apa maning dadi murid kang berprestasi, tapi lumayanlah kanggo jejeg – jejegi jumlah murid bae-lah… Numpang lewat bae, lamun istilah ning perfilman sih cuma figuran…

Priben arep dadi ketua OSIS, wong nilai pas – pasan, tampang ora karuan, aktif ning Paskibra cuma sedelat, lamun sekolah telat, ndodok ning bangku paling pojok… mbawang’lah pokoke…i’m nothing, jare bahasa Jamblange sih…

 

Waktu jaman semana, durung ana sing arane Grage Mall, durung usum nongkrong ning mall

Grage Mall waktu iku masih wujud kolam renang, ana wong adol buku lan majalah bekas ning pojokane. Lah, ning tempat wong adol buku bekas mau kita sering maca – maca, tapi bli tuku…maklum, ora gableg duit…hehehehe

 

Ya, jaman iku durung ngerti SMS, durung ngerti chating, durung ngerti hp, atawa sing aneh-aneh lah…, paling – paling nongkronge ning warung rokok cilik, ning pinggir jembatan, sambil tuku es bajigur…

 

Tapi, lumayan akeh’lah kisah sing digawe ning Smanda Cerbon, dawa pisan lamun di cerita’nang kabeh, bli pragat rong minggu.

Mangkane, kesuwun pisan kanggo Smanda Cerbon sing wis gelem nerima isun dadi murid’e, kesuwun kanggo para guru sing ngajar isun, “terima kasih yang amat dalam Pak, Bu…”

 

Kanggo adik-adik kelas, sing masih belajar ning Smanda Cerbon, isun cuma pengen nitip pesen setitik bae ning kabeh’ane :

Hari ini adalah sejarah yang akan kau baca kelak. Hari ini adalah bunga yang akan kau petik di masa depan. Masa depanmu, adalah gambar yang saat ini sedang kau lukis. Maka, lukislah hari ini dengan indah.

 

Sing pada wekel belajar ya?

 

Iki lamun pengen weru, priben Smanda Cerbon iku http://school.sma2-cirebon.sch.id ayo pada ndeleng ning kene…

Viva Paramasdya Paramatatva Cisya