Isun lahir ning Cerbon, belajar mlaku ning Cerbon, belajar numpak pit ning Cerbon tapi luru pangan separan – paran. Ngicipi rendang batokok ning Padang, ngerasani paite sambel tuk – tuk ning Sidimpuan, mangan iwak patin lan dodol duren ning Pekanbaru, sekien masih keder ngerasani sea-food ning Batam.

Iklan